Beköszönő

Sziasztok!
Ez az oldal a hidrogén üzemű autókkal kapcsolatos hírek kibeszélésére jött létre... Mindenki bátran nyilvánítson véleményt. Ha a témához kapcsolódó cikket találtok, kérem jelezzetek nekem a hidrogenautok@g-art.hu címen!

Friss hozzászólások

2008.06.08. 09:48 Gart

Sztárok hidrogén autóval

A BMW tavaly szeptemberben mutatta be a világ első, sorozatgyártásra alkalmas hidrogénhajtású autóját, a BMW Hydrogen 7 modellt.

Az „Ocean's 13” Los Angeles-i premierjére Brad Pitt és Angelina Jolie egy BMW Hydrogen 7 típusú autóval érkeztek. A június 5-én tartott filmbemutatón a világ első hidrogénhajtású luxuslimuzinja jól vizsgázott, hiszen mind a kényelem és dinamizmus, mind a környezettudatosság terén megállta a helyét.

A BMW Hydrogen 7 modell, amely nemcsak a BMW csoport számára mérföldkő a fosszilis energiahordozóktól független kor felé vezető úton, hanem egy jelzés is az egész autó- és energiaipar számára. A BMW csoport a sorozatgyártásra alkalmas BMW Hydrogen 7 modellből száz darabot készített, amelyeket politikai, gazdasági és közéleti személyiségeknek adnak tesztelésre. A szemléletváltáson túl e tesztelések másik célja, hogy a hétköznapi használat tapasztalatait felhasználják a modell továbbfejlesztésében.

- Kiss Takács Béla -

Forrás: szon.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tech vélemény kritika tudomány autó egészség sztárok energia megmondás megújuló hidrogen újenergia


A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenautok.blog.hu/api/trackback/id/tr81509278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása